DOsport leverer tre kerneydelser:

1.     Salg af produkter til ITF Taekwon-Do.
DOsport leverer alt nødvendigt udstyr for udøvelse af ITF Taekwon-Do. Derudover vil varesortimentet løbende blive tilpasset behov og efterspørgsel.
Er der udstyr eller merchandise du kunne tænke dig, som ikke er på prislisterne, er du meget velkommen til at kontakte DOsport. Så finder vi ud af om vi kan leverer produktet.

2.    Afvikling af kurser sanktioneret af ITF Danmark
ITF Danmark udvikler og udbreder ITF Taekwon-Do i Danmark. I den forbindelse afvikles der gradueringer samt kurser som er sanktioneret af ITF Danmark og udliciteret til gradueringsinstruktører i Danmark. DOsport afvikler gradueringer og kurser med særlige gebyrer til ITF Danmark fastsat af forbundet selv.
Alle gradueringer og kurser afvikles i samarbejde med foreningerne og ITF Danmark, hvorfor disse ikke kan bestilles af enkeltpersoner.
Foreninger er altid velkomne til at henvende sig for bestilling af kurser, seminarer og gradueringer

3.    Afholdelse af seminarer og privatundervisning i ITF Taekwon-Do og relateret undervisning
DOsport udbyder en række seminarer med teknik, kamp og teori. Derudover tilbydes privatundervisning som supplement til elevers træning i en forening.
Alle foreninger og enkeltpersoner er velkomne til at indhente oplysninger eller tilbud på særlige seminarer og kurser hos DOsport


Vision:
Målet med DOsport er at opbygge en stærk leverance af kampsportsprodukter i Danmark, som giver udøvere af særligt ITF Taekwon-DO hurtig og nem adgang til godkendte dragter, udstyr og træningsredskaber.
På denne måde ønsker DOsport at støtte en stærk udvikling af stilarten, ensartethed i udtryk og kvalitet og via know-how styrke ITF Danmark i forbundets ambitioner og pionerånd.