Om mig:


Jeg har trænet Taekwon-Do siden jeg var 13år og arbejdet med Takwon-Do og selvforsvar som instruktør og underviser siden 1992.
Taekwon-Do er for mig blevet en livslang passion fyldt med fantastiske oplevelser både på nationalt og internationalt plan.

Jeg elsker at undervise og nyder både chancen for at videregive min viden; men i særdeleshed også den fantastiske læring der er for både elever og mig som instruktør.


  • Navn: Thomas Brandt
  • Dan-grad: 6. dan sortbælte (Sabumnim)
  • Certificering: International Instruktør og Dommer "A"
  • Selvforsvar: PDR Coach, Durewall instruktør


Baggrund


Da jeg oprindeligt startede Taekwon-Do, var det nok mest fordi jeg var dybt fascineret af min storebror, som netop var beyndt på denne specifikke kampsport og helt sikkert gjorde alt han kunne, for at få mig til at indse, hvor sejt det var at dyrke noget så eksotisk.

Jeg var heldig fra starten at møde engagerede og dygtige instruktører og i forbindelse med min graduering til 1. dan fik jeg kontakt til Grandmaster Leong Wai Meng (dengang master), som tog ansvaret for min træning i årene frem.


Jeg har været priviligeret at træne med grundlæggeren af Taekwon-Do: Gen. Choi Hong Hi hele 9 gange på internationale seminarer. Ved flere af disse lejligheder, fik jeg mulighed for private møder, hvor vi talte om Taekwon-Do og udviklingen i Danmark. Omend jeg dengang nok har været for ung til at tage det fulde ansvar, inspirerede det mig til senere at påtage mig den pionérrolle, som jeg fortsat arbejder med idag.


Det er min drøm, håb og faste tro at ITF Danmark nu har et solidt tag i Danmark og at vi i årenen frem vil se flere klubber støde til og dygtige trænere varetage og udvikle vores kampidræt i hele landet.


Igennem flere år nu, har jeg været udtaget til EM og VM som international dommer, hvilket har været en stor ære for mig. Det er fantastiske begivenheder, hvor udøvere fra hele verden for lov at vise det bedste af vores kampidræt og vi dommere må vise vores værd og være skarpe på kompetencer og kendskab til stilarten, teknikker og reglementer.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes